De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Cowboy in de bank! – met Kees de Boer

Datum: 06/10/2024
Tijd: 15:00 - 16:00

Kees de Boer tekent onder meer de boeken over agent en boef, hij maakt moppenboeken en prentenboeken én hij schreef en tekende het geweldige boek Cowboy in de bank. Dit boek verscheen in de reeks Tijgerlezen. Deze serie bestaat uit spannende en grappige boeken voor beginnende lezers van 5 tot 9 jaar.

‘Ik ga een bank overvallen,’ zegt Jop. ‘Dat mag niet,’ zegt papa. ‘Dat mag niet,’ zegt mama. Jop doet het toch…
De bankdirecteur vindt het heel bijzonder, zo’n overval. Ze wil er een feestje van maken met taart en slingers. Jop vindt het allemaal best, maar hij wil graag geld, want daarom was hij begonnen aan de overval.

Of Kees zelf heel eigenwijs is, weten we niet zeker, maar Jop, de hoofdpersoon uit Cowboy in de bank is zeker weten super-eigenwijs! Dus deze lekker eigenwijze Kinderboekenweek hoort hij er helemaal bij! En wat we ook zeker weten: als Kees op bezoek komt, is het altijd een feestje (en deze keer zelfs mét tompoezen, ter ere van de directeur van de bank, want zij lijkt op een tompoes)

Ben je erbij? Dan graag even aanmelden via info@kinderboekwinkelutrecht.nl

 

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.